October 1, 2023

Slip-on vandringsskor finns till rea på Amazon

Oavsett om du är på jobbet hela dagen eller bara är på resande fot vet du att den viktigaste partnern du kan ha är ett par bra stöttande sneakers. Amazon-shoppare tror att de har hittat det perfekta paret, och det bästa av allt är att de är till rea för första gången på över 30 dagar, från 29 $. Feethit slip-on vandringsskor för kvinnor har mer än 8 000 femstjärniga recensioner, varav många kommer från aktiva yrkesverksamma som servicearbetare, medicinsk personal och lärare.

fotträff

Dessa molnliknande skor har en utsida i mesh som andas så att dina fötter aldrig känns sammandragna, inte ens efter en lång dag på jobbet. De är lätta och finns i 15 roliga färger.

$29 på Amazon

bekvämlighet

Om någon kan ett och annat om hastighet så är det i besöksnäringen. “Jag älskade de här skorna!” En servitör sa: “Jag är en servitris och jag har haft mina skor mycket. De spillde inte, de klämde sig aldrig eller kändes obekväma och jag ville inte slita av dem i slutet av ett skift. Jag ska köpa ett till par.

En annan förlitar sig på dessa sneakers för långa pass: “EXTREMT LÄTT!”, anmärkte hon. ”Väldigt flexibel, mjuk och smidig. Jag är en servitris och bekväma skor är ett måste! Jag har breda, helt platta fötter och knytar på båda och de känns fantastiska även efter ett 10-timmarsskift.”

En tredje höll med: “Jag är besatt av de här skorna. Jag är en servitris på en mycket hektisk restaurang och de här skorna är en dröm. De är halkfria och ser bra ut på dina fötter!”

Du vet vem mer som älskar ett par bekväma, hållbara skor? Lärare! Dela en: ”Jag behövde en sko som jag kunde ha på mig när jag undervisade och som inte gjorde ont i fötterna. Dessa skor är så bekväma att jag en dag köpte ett andra par efter att ha haft det första paret.”

Set med Feethit sneakers

Få dessa sneakers populära bland Amazon-köpare på rea! (Foto: Amazon)

Passa

Dessa sneakers är inte bara designade för komfort, utan tack vare sin extra långa plös är de också designade för att vara lätta att ta på och av. Dessutom omfamnar och konturerar de uttagbara och mjuka innersulorna dina fötter. Kort sagt: de känns (och ser ut) som om de var specialtillverkade och passar din fot perfekt.

“Jag köpte dem ursprungligen för att de var halkfria skor, inte bara svarta”, noterade en shoppare. “De är superbekväma och sitter som hand i handske. Jag bar skor som var slitna och mina fötter gjorde ont och mina fötter mår faktiskt bättre efter att ha haft dem i upp till nio timmar.”

Vissa jämförde till och med sin Feethit-upplevelse med en god natts sömn! En recensent sa: “Mina fötter är väldigt känsliga så jag behöver lätta skor med stöd och dessa passar definitivt. De har en bra, definierad båge…och skummande studsstoppning på insidan också. De känns lite som Tempurpedic-skor. Jag fullkomligt älskar henne!”

fotträff

Detta söta och bekväma par skor kommer att bli en favorit i din garderob.

$29 på Amazon

stil

Visst, stil kanske inte är lika viktigt som komfort när du provar på jobbet, men dessa sneakers kombinerar de två i överflöd!

En shoppare sa till och med att hon var det bästa valet när hon gick till den lyckligaste platsen på jorden: “Dessa skor är bättre än några av mina designerskor”, skrev hon. “Jag kunde gå mil på Disney utan att de skadade mina fötter. De är lätta att sätta på, snygga och jag rekommenderar dem varmt. Jag har brutit foten förut så det är svårt att hitta skor som passar och passar.” Gnugga inte blåsor på tårna. Det här är dessa skor.”

Glöm de där fula tofflorna – de är mycket sötare och de snålar inte på foten heller! En glad recensent sa: “Jag arbetar i ett kök och ville ha något lite mer elegant än de flesta slip-on skor. Dessa är ganska bra så länge du inte står i vattnet. De är som att gå på ett moln! Tolv.” timmars arbetsdagar och mina fötter gör inte alls ont.

fotträff

Släpp direkt in! Att springa ut genom dörren är enkelt med dessa skor.

$30 på Amazon

Självklart, om du har Amazon Prime får du fri frakt. Inte medlem än? Inga problem. Du kan registrera dig för din kostnadsfria 30-dagars provperiod här. (Och om du inte har Prime får du fortfarande fri frakt på beställningar över $25.)

De recensioner som citeras ovan återspeglar de senaste versionerna vid tidpunkten för publicering.

Letar du efter fler fantastiska Amazon-erbjudanden på stil och skönhet? Kolla in dessa:

skönhet och välbefinnande

  • Xsoul IPL hårborttagning hemma

  • L’Oréal Paris Collagen Daily Face Moisturizer

  • Loveps ion hårtork med diffusor

  • CosRX Snail Mucin 96% Power Repairing Essence Moisturizing Serum

stil

  • Ummiss bomullsunderkläder för kvinnor i 5-pack

  • Kortärmad svängklänning med rund hals från Amazon Essentials

  • Goodthreads Georgette Smock-Back Cami Maxiklänning

  • PrettyGarden kvinnors Casual Halter Neck ärmlös Maxiklänning

  • Anrabess Casual maxiklänning sommar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *