October 1, 2023

En myggmagnets recension av den virala Bug Bite Thing

Om det fanns popularitetstävlingar i myggsamhället skulle jag definitivt vinna förstaplatsen varje gång. Oavsett orsaken älskar dessa bevingade ohyra bara att göra en måltid av mina armar och ben, och fram till förra året hade jag bara accepterat att en kropp täckt av kliande svullnader varje sommar var mitt öde. Hur tacksam jag var när jag fick reda på att jag hade fel – tack vare en smart liten enhet som det passande namnet Bug Bite Thing. Denna livräddare på $10 är det enda myggbettsmedel som jag har funnit effektiv, därav denna (spoiler alert) entusiastiska recension. Vi har fortfarande några buggiga månader framför oss, så läs vidare!

Amazon

Detta bästsäljande insektsbettsmedel är kemikaliefritt och krämfritt och helt återanvändbart!

$10 på Amazon

Under årens lopp har jag fått rådet att prova isförpackningar eller kalaminlotion för att lindra min tortyr. Lita på mig när jag säger att jag gjorde det. Men jag upptäckte att isförpackningar bara var tillfälliga och kalaminlotion torkade bara ut min redan törstiga hud ännu mer. Så när jag såg all “hype” om en haj tank-Godkänd kräm- och kemikaliefri insektsbett på TikTok, jag visste att jag var tvungen att prova det.

Genialiteten med Bug Bite Thing är att den bokstavligen suger ut giftet, saliven och allt annat djuren kan ha kvar på din hud. Svullnad och klåda är kroppens svar på dessa irriterande ämnen. Så när de tas bort finns det inget för din kropp att reagera på! Ganska coolt va?

Försök

Det kan låta komplicerat, men i verkligheten kan det här praktiska verktyget inte vara lättare att använda. Allt du behöver göra är att placera öppningen över bettet du vill rikta in dig på, höj sakta handtaget för att applicera ett försiktigt sug, håll i 10-20 sekunder och skjut sedan nedåt för att släppa trycket. Ta det, gift! Du kanske måste prova det några gånger för att få igång suget, men när du väl får kläm på det är det lätt.

När jag använde den första gången blev jag chockad över att jag faktiskt kunde känna att svullnaden minskade i realtid – och inom en timme var den outhärdliga klådan jag vanligtvis kände var borta. drömde jag nej! Jag är glad att kunna rapportera att den har tjänat sitt syfte när jag har använt den direkt efter ett myggangrepp. Det bästa? Den är helt återanvändbar och lätt att rengöra.

Ända sedan dess har jag haft den i min väska (den är otroligt kompakt och lätt) ifall jag skulle behöva gräva ut den. Det är mycket mer effektivt när det appliceras direkt efter bettet. Så det är en bra idé att ha den inom räckhåll. Åh, och eftersom den finns i sex färger kan varje medlem i familjen ha sin egen.

Författaren håller och använder bugbetet

Flygande insekter gör sommaren till en kliande, repig säsong av vånda? Jo, myggor är ingen match för det här. (Foto: Britt Ross/Yahoo)

Mer än myggor

Medan mina bett vanligtvis orsakas av myggor, har Bug Bite Thing också utvecklats för att behandla bett från bin, getingar, flugor, myror och sjölöss. Jag visste inte ens att det sistnämnda existerade, och om jag ska vara ärlig har jag ingen brådska att undersöka. Men jag är glad att detta är täckt, för säkerhets skull!

Observera att försiktighet bör iakttas vid användning på barn eller de med känslig hud – tillverkaren rekommenderar att du börjar med greppet halvvägs upp och trycker bara i 5-10 sekunder. För att nå mindre områden som tår och fingrar kan du vända locket till den smalare öppningen. Om du har problem med att få ett bra sug på en hårig del av huden kan du prova att blöta området först. Du bör undvika att använda på halsen och ansiktet eftersom dessa känsliga områden är mer benägna att lämna sugmärken.

Vad andra fans säger

Jag är långt ifrån den enda som har blivit imponerad av den här lilla enheten – den har också fått nästan 50 000 perfekta recensioner från Amazon-kunder. Här är vad några av dem hade att säga:

“Jag tog med en på en resa till Fiji”, skrev en före detta skeptiker. “Jag är allergisk mot myggbett eftersom de sväller till stora svällar. Jag använde den och efter några minuter försvann klådan. Dessutom fanns det inga sömmar från stygnen, vilket är ett stort plus…” Andra turister frågade om det, och jag hejade på alla som direkt gick ut på nätet för att köpa ett eget när de kom hem.

“Bra!” utbrast en glad köpare. ”Ofta försvinner klådan helt efter första suget! Det här var en vändpunkt för min son som blir uppäten av myggor även med insektsspray – nu försvinner hans bett snabbt och han kommer inte att repa dem, få dem att blöda etc. Jag börjar köpa dessa som present!”

“Jag blev precis stucken i tummen av en geting”, sa en verifierad recensent. “Det föll för mig att jag precis hade fått det här lilla verktyget…Jag kan inte fatta hur fantastiskt det här är! Vi sög av sticket tre gånger tills det slutade brinna. Du kunde se giftet komma ut! Jag ska få några till i garaget och i lastbilen! Jag rekommenderar det starkt… Den omedelbara lättnaden är mirakulös.”

Amazon

Du kan också få den i babyrosa, blågrön, marinblå, grön eller svart!

$10 på Amazon

Självklart, om du har Amazon Prime får du fri frakt. Inte medlem än? Inga problem. Du kan registrera dig för din kostnadsfria 30-dagars provperiod här. (Och om du inte har Prime får du fortfarande fri frakt på beställningar över $25.)

De recensioner som citeras ovan återspeglar de senaste versionerna vid tidpunkten för publicering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *