October 4, 2023

Eero WiFi-routrar är till salu på Amazon

en router på ett bord

Du kommer att vilja ha bråttom en av dessa eleganta, idiotsäkra routrar medan de har upp till 60 % rabatt! (Foto: Amazon)

Får tanken på att installera en trådlös router ditt huvud att snurra? Gå med i klubben! Lyckligtvis stödjer Amazon våra inte så tekniska kunder med deras linje av eleganta Eero Mesh WiFi-routrar och tillbehör. Dessa lättanvända enheter är inte bara en bris att installera – en användbar app guidar dig genom varje steg – de är också attraktiva och erbjuder snabba, pålitliga internetanslutningar så att du kan surfa, streama och arbeta utan avbrott. Ladda ner våra bästa tips här:

Amazon

Denna prisvärda router tar bort frustrationen av att ansluta till WiFi. På bara 10 minuter kan du ställa in den och leverera snabbt, pålitligt internet till 1 500 kvadratmeter. Att styra appen är också superenkelt!

$50 på Amazon

“Jättebra”, sa en fläkt. “Jag köpte den trådlösa routern och den här produkten för alla rum och den fungerar utmärkt; inga fler avhopp eller fördröjningar när du spelar online. Enkel installation i appen. Det är värt vartenda öre för denna produkt. Jag använder Nighthawk WiFi som jag har här.” är bäst. Men för prestandan och pengarna är det inte en så bra produkt. Hela min familj är glad att jag köpte den här produkten.”

eero

Denna router stöder över 75 enheter med ett täckningsområde på upp till 1 500 fot och stöder även Gigabit-anslutningar.

$110 på Amazon

”Jag har ett gammalt stenhus med gipsväggar och en metallsvarv. Absolut inte den mest idealiska situationen för WiFi-signaler. Ett mesh-system verkar verkligen hjälpa. Mitt hus är ganska litet, så jag köpte bara en enhet. Vad “Jag var intresserad av det här systemet eftersom jag redan hade en Echo Dot som fungerar som en förlängare med Eero-systemet. Jag kan säga att detta fungerar ganska bra för mig. Vårt hem har mycket bättre täckning än tidigare”, sa en husägare.

eero

Om du bor i ett mycket uppkopplat hem är det här routern för dig. Den stöder över 100 enheter samtidigt och ger täckning för hem upp till 2 000 kvadratmeter.

$200 på Amazon

Ett megafan forsade, “Jag äger för närvarande 6 eero 6e. Jag vet att det är en överdrift, men jag streamar allt. Jag har för närvarande en Echo Studio, en Echo subwoofer, en 5:e generationens Echo Dot, 3 Vizio TV, 1 LG TV och en full ring.” Säkerhetssystem, 4 Dreo tower fans, plus familj och vänner som använder mitt WiFi har lösenord. Jag älskar hur jag kan blockera all oönskad åtkomst till min WiFi. Om jag vill sparka ut min familj kan jag blockera deras telefon och tv i gästrummet. LOL Jag behövde en nätrouter som kunde ge mig snabbhet till mitt Peloton löpband var som helst i mitt hus och garaget på nedervåningen. Jag älskar dessa saker! Fantastisk Amazon-produkt.”

Självklart, om du har Amazon Prime får du fri frakt. Inte medlem än? Inga problem. Du kan registrera dig för din kostnadsfria 30-dagars provperiod här. (Och om du inte har Prime får du fortfarande fri frakt på beställningar över $25.)

De recensioner som citeras ovan återspeglar de senaste versionerna vid tidpunkten för publicering.

Letar du efter fler fantastiska Amazon-teknikerbjudanden? Kolla in dessa:

hörlurar och hörlurar

 • Apple AirPods (2:a generationens) trådlösa öronsnäckor

 • Bose QuietComfort 45 Bluetooth brusreducerande hörlurar

 • Bmani Wireless Earbuds Bluetooth-hörlurar

TV

 • Insignia 24″ Smart HD 720p Class F20 Fire TV

 • Insignia 32″ Smart HD 720p Class F20 Fire TV

 • Insignia 42″ Smart Full HD 1080p Class F20 Fire TV

 • Toshiba V35 Series 32 tums LED HD Smart Fire TV

surfplattor och teknik

 • Lenovo 2022 senaste laptop Ideapad 3

 • Certifierad Refurbished Fire HD 8 Plus Tablet

 • Certifierad Renoverad Amazon Eero Pro Mesh WiFi-router

 • Anlmz 3 i 1 laddstation för iPhone

 • Anker Portable Charger 313 Power Bank

 • Raemao djupvävsmassagepistol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *