October 1, 2023

Dessa populära Hanes enhörningsshorts kostar bara 12 USD

Augusti är här, och även om det är ett förebud om hösten, finns det fortfarande gott om soligt väder att njuta av – och massor av erbjudanden om sommarkläder att dra nytta av. Klänningar, toppar och flip flops kommer att tänka på, men för tillfället ska vi fokusera på shorts. Lyckligtvis för oss har Amazon sänkt priserna på dessa superbekväma jerseyshorts från Hanes – du kan få dem för bara $12!

hanes

Dessa enkla men viktiga shorts är gjorda av en bomull-polyblandning och finns i fyra färger och fem storlekar.

$12 på Amazon

Dessa söta och praktiska shorts är perfekta på nästan alla sätt och designade för komfort – de är gjorda av en bomull/polyblandning så de är mjuka och slitstarka och har ett brett resår i midjan. Mer än 38 000 Amazon-shoppare har redan gett dem femstjärniga betyg – en glad shoppare kallade dem till och med “enhörningsshorts”.

“Jag hatar mig själv i shorts”, skrev hon. “Jag har alltid haft stora lår, även som aktiv tonåring hade jag utstående revben. Så tänk hur mycket jag gillar dem 15 år senare och 3-4 storlekar upp. Ändå är de ett måste på sommaren när du är ute och går. Jag är så nöjd med komforten och lättheten att jag tar tag i dem även när jag inte absolut behöver dem. De glider inte ner medan du böjer dig, arbetar eller trädgårdar.”

semestershorts

Medan vissa shoppare älskar att bli smutsiga och göra sysslor i dessa shorts, reserverar andra dessa shorts för mer avslappnade aktiviteter som semester.

En lycklig resenär gjorde dem till en del av kryssningskapselgarderoben. “Jättebra shorts att gå runt i!” skrev hon. “[They] Spara dina lår för de kryper inte upp!”

Men varnas: de slänger av sig seriösa mammavibbar på bästa möjliga sätt.

“Jag behövde några bekväma shorts för semestern”, rapporterade en erfaren resenär. ”Jag kommer att promenera mycket på midsommar. Jag brukade håna min mamma för att hon hittade ett plagg hon gillade och köpte det i alla färger. Men SKYLDIG!! Jag har officiellt blivit min mamma.”

“Det här är billiga “mamma”-shorts, sa en annan recensent. “Jag är mamma och billig, så de är perfekta.”

Du har fickor!  (Foto: Amazon)

Du har fickor! (Foto: Amazon)

“Jag köpte tre par i olika färger för min mammas vardag och jag älskar dem”, berättade en annan nöjd shoppare. ”De har en resår OCH ett dragsko. Så om du har en uppsvälld dag kan du lossa dem, och om du känner dig mager efter en dag av svettningar och klipper gräsmattan i sommarvärmen, kan du dra upp dem.”

påsar

Precis som med klänningar och kjolar vimlade många shoppare av förtjusning över väskorna.

“Av någon anledning, för decennier sedan, när kvinnor började bära byxor och shorts, bestämde någon att vi inte skulle gilla väskor”, skrev en glad shoppare. “Kunde inte vara längre från sanningen. Även om jag har kunnat hitta andra stilar av fickshorts, har det hittills varit nästan omöjligt att hitta atletiska fickshorts för kvinnor. Dessa shorts rymmer mer än en slant, så när jag går till gymmet behöver jag inte ta med mig en väska. Också bra för att slappa, inte slappa… Okej, spelar det någon roll? Shortsen har snygga fickor. Nog sagt!”

“Påsar! Riktiga väskor!” skrev en annan förtjust shoppare. “Jag kan lägga min telefon i den ena och lite godsaker i den andra medan jag tränar mina hundar.”

Avslappnad passform

Även om spandex kommer att hålla, behöver dina shorts inte vara lika tighta som dina leggings.

“Dessa shorts passar perfekt till min 67-åriga ram – inte för kort”, sa en nöjd köpare. “De är tillräckligt lösa för att vara bekväma och är bättre än cykelshorts för kvinnor över 50 eller alla som inte gillar kompressionsshorts.”

“Jag bor i norra Kalifornien”, rapporterade en entusiastisk recensent. ”Det är redan över 95 grader så jag behövde bra loungeshorts eftersom det är för varmt för träningsbyxor. Dessa passar som en dröm och ser inte ut som om jag stal min mans kläder.”

hanes

Finns i storlekarna Small till XXL, du kan välja mellan fyra olika färger.

$12 på Amazon

Självklart, om du har Amazon Prime får du fri frakt. Inte medlem än? Inga problem. Du kan registrera dig för din kostnadsfria 30-dagars provperiod här. (Och om du inte har Prime får du fortfarande fri frakt på beställningar över $25.)

De recensioner som citeras ovan återspeglar de senaste versionerna vid tidpunkten för publicering.

Letar du efter fler fantastiska Amazon-erbjudanden på stil och skönhet? Kolla in dessa:

skönhet och välbefinnande

  • DÄlgkalvsträckare och fotsträckare

  • L’Oréal Paris Collagen Daily Face Moisturizer, minskar rynkor

  • Neutrogena Rapid Wrinkle Repair Retinol Night Face Moisturizer

stil

  • Bali Kvinnors One Smooth U Ultralight Wired T-Shirt BH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *