September 29, 2023

Angus Clouds “Euphoria”-medspelare Maude Apatow hyllar kärleksfullt

Angus Cloud och Maude Apatow marknadsför andra säsongen av

Angus Cloud och Maude Apatow marknadsför andra säsongen av eufori den 5 januari 2022 i Los Angeles. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic för HBO)

Angus Cloud, 25-åringen eufori Skådespelaren, som dog i måndags, knöt djupa band med andra, särskilt de som hade arbetat med honom.

Kärleken till Cloud fortsatte på onsdagen när Maude Apatow, hans motspelare i HBO-dramat där han spelade droghandlaren Fezco (Fez), hyllade honom. De två spelade många scener tillsammans medan deras karaktärer Lexi och Fez engagerade sig i ett förhållande som lovade att förvandlas till en kärleksaffär.

“Angus var den roligaste personen någonsin”, skrev Apatow. “Jag skulle bli superglad om vi såg enligt schemat att vi skulle arbeta tillsammans eftersom jag visste att vi skulle ha den bästa dagen och skratta så mycket. Han var den sötaste och gjorde alla omkring honom så glada. Han var bara bäst.” Ord kan inte riktigt beskriva vilken magisk person han var. Mitt hjärta är krossat.”

Hon lade till en personlig kommentar till skådespelaren: “Angus, att lära känna dig och arbeta med dig har varit en av de största glädjeämnena och välsignelserna i mitt liv. Jag kommer älska dig för evigt.”

Några av Clouds andra medspelare euforihans första skådespelarjobb, har skickat vänliga ord under de senaste dagarna.

“Ord misslyckas med att beskriva Angus (Conors) oändliga skönhet”, skrev Zendaya och använde Clouds födelsenamn. “Jag är så tacksam att jag fick chansen att lära känna honom i det här livet, att kalla honom bror, att se hans varma, vänliga ögon och ljusa leende, eller att höra hans smittande skratt (jag ler nu bara jag tänker på det jag vet att folk använder det uttrycket mycket när de pratar om människor de älskar… “De kan lysa upp vilket rum de går i” men pojke jag säger till dig att han var bäst på det. Jag skulle älska att få honom ihågkommen på det sättet Med allt det gränslösa ljus, kärlek och glädje han alltid gav oss. Jag kommer att vårda varje ögonblick.”

Zendaya tillade, “Mitt hjärta är hos hans mamma och familj just nu och var snäll och tålmodig eftersom sorg ser annorlunda ut för alla.”

Medverkande Sydney Sweeney delade samtidigt med sig av sina egna hjärtliga ord.

“Angus du var en öppen själ med det snällaste hjärtat och du fyllde varje rum med skratt”, skrev hon på sociala medier. “Det här är det svåraste jag någonsin haft att skriva och jag har svårt att hitta alla ord. Du kommer att saknas mer än du tror, ​​men jag är så välsignad att ha känt dig i det här livet och det är jag säker på att vi alla är.” Alla som någonsin har träffat dig känner likadant. Denna hjärtesorg är verklig och jag önskar att vi kunde ha haft en kram till och ringt 911. All min kärlek är hos dig.”

En annan motspelare, Storm Reid, delade en video där Cloud pratade direkt in i kameran och mindes en tid då ett fan frågade honom: “Hej, dejtar du inte?” eufori?” varpå han svarade: “Nej, jag är från Oakland.”

(Foto: Storm Reid via Instagram)

(Foto: Storm Reid via Instagram)

Skådespelerskan Alexa Demie kom enligt uppgift ihåg Cloud med ett knäpp tillsammans och en hjärtkrossad emoji.

(Foto: Instagram via Pop Crave)

(Foto: Instagram via Pop Crave)

Barbie Ferreira noterade att Cloud är “saknad så mycket” och att hon älskade honom “så mycket.”

“Jag kan inte fatta att det är på riktigt”, sa Chloe Cherry, som spelar Faye eufori, delad. “Jag saknar dig så mycket. Jag kommer aldrig att glömma våra samtal. Du var så rolig och en så bra person. Din berättelse inspirerade mig så mycket. För nu tror jag att det här är adjö.”

Javon Walton, den unge skådespelaren som spelade Fez yngre syskon, sa åt honom att “ta det lugnt, bro.”

För skådespelaren Hunter Schafer var Cloud “ett solsken”, och Schafer tog ett foto av honom leende. ”Att ha känt hans värme, ljus och kärlek var inget mindre än en gåva. Jag är så tacksam över att ha delat så många gigantiska skratt, så många söta stunder och glädjen över att kunna skapa något tillsammans.” Vi älskade varandra så mycket. jag älskar dig Tack för allt.”

Drake, exekutiv producent av serien, hänvisade till Cloud som en “god själ”.

(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)

Seriens skapare, Sam Levinson, utfärdade ett skriftligt uttalande: “Det fanns ingen som Angus. Han var för speciell, för begåvad och alldeles för ung för att lämna oss så snart. Liksom många av oss kämpade han också med missbruk och depression.” Jag hoppas att han visste hur många hjärtan han berörde. Jag älskade honom. Jag kommer alltid. Vila i frid och Gud välsigne hans familj.”

Det var Clouds familj som meddelade nyheten om hans död, enligt uppgift timmar efter att hans mamma ringt 911 för att rapportera en möjlig överdos. Hennes son bodde hos henne i Oakland för några dagar sedan efter sin fars död, som han var nära förknippad med.

I uttalandet stod det: “Det är med ett tungt hjärta som vi måste säga adjö till en otrolig människa idag. Som konstnär, vän, bror och son var Angus speciell för oss alla på så många sätt. Förra veckan.” Han begravde sin far och kämpade intensivt med förlusten. Den enda tröst vi har är att veta att Angus nu är återförenad med sin pappa, som var hans bästa vän. Angus har varit öppen om sin kamp med psykisk hälsa och vi hoppas att hans död kan bli en framgång. Påminn andra om att de inte är ensamma och inte bör kämpa mot den i det tysta. Vi hoppas att världen kommer ihåg honom för hans humor, skratt och kärlek till alla. Vi ber om integritet just nu när vi fortsätter att bearbeta denna förödande förlust.”

En källa berättade för TMZ att Cloud “kämpade med svåra självmordstankar” efter sin fars död.

Cloud hade filmat tre andra projekt som ännu inte har släppts: dramat freakytales, en namnlös monsterfilm för Universal Pictures och en thriller, din lyckodag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *